Florian Wolf is niet langer coach van DOVO. De trainer kondigde vorige week aan zijn aflopende contract niet te willen verlengen, waarna de technische leiding van de Veenendaalse club nu heeft besloten per direct de samenwerking stop te zetten.

Namens de TC geeft voorzitter Henri Drost op de clubsite een korte toelichting. “Florian heeft vorige week gemeld dat hij zijn tot juni lopende contract niet zal verlengen. Wij hebben daarop intern overleg gevoerd. Conclusie daarvan is dat we de samenwerking nu beëindigen. We zitten over een aantal zaken niet op één lijn. Onze inschatting is dat dit de komende maanden niet beter gaat worden.”

Opponent van VVSB en FC Rijnvogels
DOVO is competitiegenoot van VVSB en FC Rijnvogels. Afgelopen weekend deelden de roodhemden de punten met Hercules: 2-2. DOVO is zodoende de huidige nummer elf van de Derde Divisie A.

Wolf (37) is geen onbekende in onze regio: hij was hoofdtrainer van SJC en assistent-coach bij Katwijk. Wolf stond ook aan het roer bij Legmeervogels en FC Uitgeest en werkte daarnaast in de opleidingen van Ajax, Almere City en Sparta.

De coach komt zelf ook nog aan het woord in de verklaring van DOVO. ““Het is een besluit van de TC. Dat heb ik te respecteren. Ik ben dankbaar voor de kans die DOVO me heeft geboden en wens de club alle succes in de toekomst”, vertelt hij. “Jammer dat het hier eindigt. We leren hier allebei weer van.”

Lees ook: Wolf voor even terug in de Bollenstreek: ‘Zeker een regio waar ik graag kom’


POPULAIRE BERICHTEN