"banner

Een deceptie op De Zanderij: sv Hillegom is gedegradeerd naar de Tweede Klasse. De ploeg van de afscheid nemende Arend Jan Kranenburg verloor in eigen huis met 0-5 van HSV uit Heiloo. De Hillegommers gingen met een 0-2 stand de rust in, maar kregen vroeg in de tweede helft een penalty. Jim Pijpers miste jammerlijk.

Met de degradatie komt er een einde aan twee jaar voetbal in de Eerste Klasse. De blauw-witten werden dit jaar twaalfde in de Tweede Klasse, met vijf punten achterstand op de veilige plek. HSV pakte in de Tweede Klasse de derde periode en werd vierde in de eindstand. Vorig jaar eindigde Hillegom nog op een stabiele zevende plek.

Hillegom – HSV 0-5 (0-2)

Archieffoto: Dirk van der Reep