Youssouf Ait-El-Houssi, Vincent Ammerlaan en Renee Troost verlaten Ter Leede aan het einde van het seizoen. Dat maakten de Sassenheimers vrijdag bekend. Ammerlaan en Ait-El-Houssi willen voorrang geven aan hun maatschappelijke carrière en sociale leven. Bij Troost begint de reisafstand tussen Almere en Sassenheim hem op te breken.

Ait-El Houssi en Ammerlaan zijn allebei bezig aan hun zesde seizoen bij de hoofdklasser. In de huidige jaargang is Ammerlaan ook belangrijk voor de doelpuntenproductie bij de Sassenheimers. De aanvaller staat inmiddels op negen goals.

Ait-El-Houssi kan dit jaar niet rekenen op een basisplaats. De 32-jarige voetballer zegt zijn leven niet meer te kunnen combineren met het voetballen op hoofdklasseniveau.

Troost stond dit seizoen lang aan de kant. De verdediger raakte begin oktober geblesseerd in het duel tegen Swift. De Almeerder kwam deze zomer over van Rijnsburgse Boys en stond aan begin van het seizoen nog wel in de basis. Inmiddels staat Ben van der Lans op de plek van Troost. De verdediger is weer bijna fit na z’n blessure. Hij traint al wel mee met de groep, maar moet nog wedstrijdritme opdoen. Van der Lans mocht in de eerste wedstrijd na de winterstop beginnen van trainer Henk Wisman.

Ter Leede

Vertrekt: Youssouf Ait-El-Houssi, Vincent Ammerlaan, Renee  Troost

Foto: Hans Schalk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen