Dit weekend gaat de strijd ook voor de andere competities echt beginnen. Dat betekent voor VIDB dat we ook weer gaan starten met een van ons succesvolste rubrieken: De Foto van de Week. Waar vorig jaar Bakker Pompe voor een heerlijke taart zorgde, is het dit jaar Echte Bakker Ammerlaan die de handschoen gaat overnemen. 

ammerlaan logo transHoe werkt het? Het is eigenlijk vrij simpel. Elk weekend vragen we aan jullie om je mooiste voetbalmomenten vast te leggen en naar ons op te sturen (foto@voetbalindebollenstreek.nl). Een foto met je smartphone is immers zo gemaakt. Op maandag zetten we daarvan een selectie op de site waarop iedereen mag stemmen. De winnaar wordt donderdag bekendgemaakt én zijn of haar foto wordt door de Echte Bakkers van Ammerlaan op een taart gezet. Eet smakelijk!

Vanaf komende zaterdagochtend ben je dus meer dan welkom om de mailbox foto@voetbalindebollenstreek.nl te spammen. Met jeugd, dames, senioren, vrijwilligers, kleedkamers. Bijvoorbeeld zoals de foto boven dit bericht die door Philip van den Eijkel werd ingestuurd. Alles mag dus kom maar door!

Foto: Philip van den Eijkel


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude