Na een luw weekje met twee foto’s zorgde het volledige programma weer voor een mooie aanwas van foto’s. De selectie is divers: we konden niet om Jordy Groot heen. De SJC-er werd vrijdag vader en scoorde twee maal! Verder ging Willem van Zuilen op de foto met onze trouwste supporter Fabian Vlug en de allereerste wedstrijd van Ter Leede F1 was direct een thriller! Tot slot natuurlijk aandacht voor de puike prestatie van FC Rijnvogels. Mitchell Beyersbergen hangt er mooi bij!

Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (FacebookTwitterInstagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur. We zijn benieuwd!

Foto 1 Papa Jordy
Grootkindje
Vrijdagavond werd Jordy de trotse vader van Fedde. Twee dagen later zat hij waarschijnlijk nog op een roze wolk en maakte hij de 0-1 en de 0-3 voor zijn SJC (foto Johanna Wever).

Foto 2 Onze trouwste supporter
Fabian (7)
Fabian Vlug is misschien wel de trouwste voetbalsupporter in de Bollenstreek en daarmee ook een vaste bezoeker van onze site. Logisch dus dat Fabian op de foto ging met Willem van Zuilen (foto Jeannette Dijkstra).

Foto 3 Wat een thriller
Ter Leede F1
De mannen van Ter Leede F1 speelde afgelopen zaterdag hun allereerste wedstrijd samen. Direct stond de topper tegen Quick Boys op de rol. Met de rust stonden de Sassenheimers nog met 4-1 achter maar dat maakten ze in het tweede bedrijf goed. Eindstand: 5-5 en het publiek de grote winnaar (Foto Sandra Borg)!

Foto 4 Wat hangt ie mooi!
FB_IMG_1446384762656
Samen met VVSB baart FC Rijnvogels de afgelopen weken het meeste opzien. Op de Kooltuin kennen ze een uitstekende seizoensstart. Veel beter had dat niet uitgebeeld kunnen worden door Mitchell Beijersbergen die met zijn 2-0 de eerste periode veiligstelde (Foto Philip van den Eijkel)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)