Ruben Beukers en Frank Venema blikken vooruit op het nieuwe seizoen. Een seizoen vol onzekerheden. Gaat het amateurvoetbal nog last krijgen van het coronavirus? Welke ploegen hebben indruk gemaakt in de voorbereiding? Op welke spelers moeten we dit seizoen gaan letten?

Genoeg om bij te kletsen. Het is ongeveer negen maanden geleden dat de twee heren achter de microfoon kropen om het amateurvoetbal door te nemen. De wereld veranderde in de tussentijd. Het voetbal lag maanden stil na de uitbraak van de pandemie. Het is voor de beide mannen dus ook best even zoeken wie de titelkandidaten zijn dit seizoen in de verschillende competities.

Tot slot: primeurtjes? Waarom ook niet. Zelfs begin september zijn er geruchten die door de Bollenstreek kruipen. Laat je in een uurtje bijpraten over de verschillende competities. Lekker voor tijdens het eten koken, gras maaien, vaatwasser inruimen, autorijden of gewoon op de bank.


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN