In een boeiende derby boekte Noordwijk een belangrijke zege. De ploeg van Kees Zethof gaf FC Rijnvogels een lesje effectiviteit. Beide ploegen deden lang niet veel voor elkaar onder, maar de Noordwijkers benutten de kansen die zij kregen waardoor het 4-1 werd. Ter Leede won met ruime cijfers van FC ’s -Gravenzande en ook Valken’68 haalde uit door met 2-6 te winnen.

VVSB won met 0-1 van FC Lisse. In een mooie sfeer was het Tommy Bekooij die nog voor rust de score wist te openen. Hoewel er nog vele kansen over en weer waren, bleek dit uiteindelijk het enige doelpunt van de middag. Daardoor zet VVSB de zeer sterke reeks van 2018 nog even voort.

Titelstrijd weer spannend
Katwijk heeft de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Jack van den Berg verloren. De Katwijkers mochten voor de rust al van geluk spreken dat er nog niet was gescoord. Toch duurde het lang voordat de ban werd gebroken. Katwijk benutte zelf de kansen niet en uiteindelijk was het GVVV dat in de 80e minuut de enige treffer van de dag binnenschoot. Katwijk heeft nu nog drie punten voorsprong op Kozakken Boys.

FC Lisse – VVSB 0-1 (0-1)
Goal: Bekooij (VVSB)

GVVV – Katwijk 1-0 (0-0)

Noordwijk – FC Rijnvogels 4-1 (2-0)
Goals: Noordwijk: Westdijk (2), Van der Krogt (2), Rijnvogels: Van Dijk

FC ‘s-Gravenzande – Ter Leede 0-4 (0-0)
Goals: Zandbergen, Siali, Van den Berg, Van Veen

CVC Reeuwijk – Valken’68 2-6 (1-2)