Ahmed el Azzouti en Mukhtar Suleiman verlaten Katwijk na dit seizoen. Dat hebben de oranjehemden woensdag bekendgemaakt. Beide spelers zijn bezig aan hun tweede jaar op de Krom.

De reden voor het vertrek van het tweetal wordt door Katwijk in het bericht op de clubsite niet toegelicht. “Met beide spelers is afgesproken dat ze er alles aan gaan doen om dit seizoen bij de club in stijl af te sluiten.” El Azzouti (zie headerfoto) werd in het geruchtencircuit al hevig gelinkt aan een terugkeer op de Westmaat.

El Azzouti (32), een bewezen doelpuntenmaker op het hoogste amateurniveau, kwam vorig jaar zomer over van IJsselmeervogels. Hij had met zeventien doelpunten een belangrijk aandeel in het kampioenschap van Katwijk. Dit seizoen staat El Azzouti ook al in de dubbele cijfers: tien goals.

De 24-jarige Suleiman speelt inmiddels ook een klein anderhalf jaar in Katwijk. Hij was afkomstig van OFC en had in het begin de nodige aanpassingsproblemen, maar vanaf de winterstop drukte hij steeds steviger zijn neus aan het venster. Suleiman pendelde sindsdien een beetje tussen de basis en de bank. De aanvaller werd vorig seizoen ook een aantal keer opgeroepen voor de nationale ploeg van Somalië.

Foto’s: Orange Pictures

Lees ook: Lijdt Katwijk aan een uit-complex? Ook bij Kozakken Boys wordt verloren


POPULAIRE BERICHTEN