Youssef El Kachati heeft goede hoop volgend seizoen in het betaalde voetbal actief te zijn. De aanvaller van Quick Boys heeft getekend bij IJsselmeervogels, maar sorteert in Quick Boys Live nadrukkelijk voor richting een overstap naar een BVO.

El Kachati is samen met zijn broertje Zakaria (speler van Quick Boys O18) te gast in de online talkshow. Op gegeven moment gaat het gesprek over zijn verleden in het betaalde voetbal en wordt de aanvaller gevraagd of ‘er door zijn 24 goals in de Jack’s League nog clubs aan hem trekken’? “Dat denk ik wel ja”, reageert de inwoner van Noordwijk. “Er is hier en daar wel wat bezig. Ik hoop de laatste dingen deze week nog rond te maken.”

Even daarvoor gaf de voormalig Spartaan al nadrukkelijk zijn ambities aan. “Laten we hopen snel weer de stap naar het betaalde voetbal terug te zetten. Ik ben nog jong, 23, en wil later kunnen zeggen dat ik een mooie carrière achter de rug heb gehad.”

El Kachati gaat niet in op namen, maar werd de voorbije dagen in het geruchtencircuit al hevig gelinkt aan Telstar. Dat hij in januari al tekende bij IJsselmeervogels hoeft geen probleem te vormen. “Ik heb er natuurlijk een clausule instaan dat als er een betaald voetbal club komt ik mag vertrekken. Daar maak ik me geen zorgen over.”

De uitspraken van El Kachati komen vanaf minuut 50:30 aan bod. Klik hier om bij de video te komen.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: El Kachati behaalt doelstelling van twintig goals: ‘Wil strijden tot de laatste minuut’


POPULAIRE BERICHTEN