Eenmalig op de dinsdag: het Equipo Voetbalreizen Moment van de Week. Het idee en de regels zijn hetzelfde. Is jou iets opgevallen op of rondom de voetbalvelden de afgelopen week? Laat het ons weten. Wie weet maak jij aan het einde van de maand kans op een vliegcheque ter waarde van honderd euro naar een favoriete buitenlandse club.

Jullie krijgen 24 uur de tijd om je stem uit te brengen op Facebook, Twitter en Instagram. De winnaar doet mee voor de prijs aan het einde van de maand. Toni Arroyo is met zijn omhaal de winnaar geworden van het ‘Equipo Voetbalreizen Moment van de Maand’. Deze eerste week van november gaan we weer verder met de ‘weekselectie’. Wie gaat er deze week met de weekwinst vandoor?

Moment 1: wonderschone treffer bij jeugd FC Lisse

Soms sta je in het veld en zie je jouw teammaatje van een meter of 30, 35 gaan uithalen. Meestal denk je dan toch: ‘moet je dat nou wel doen?’. Laat het uithalen van zo’n verre afstand maar over aan Mats Jonkheer. Hij speelde met zijn team, FC Lisse JO15-2, tegen HVV en deed dit.. (Ingestuurd door: Mats Jonkheer)

Moment 2: emotionele steunbetuiging voor zieke Katwijkers

De beelden zijn misschien ietwat krakkemikkig, maar wat was de steunbetuiging voor Katwijk – Noordwijk toch schitterend. Katwijk-spelers hadden voor de zieke verzorger speciaal een t-shirt aangetrokken bij opkomst. Supporters toonden hun steun met een fakkel in de hand, net naast het voetbalterrein voor drie zieke leden van de voetbalvereniging. De beelden spreken voor zich..  (Ingestuurd door: Marco)

Moment 3: shirtjetrekken..


Hé, van welke stof zijn die shirtjes van Teylingen gemaakt? De tegenstander van de Sassenheimers afgelopen zondag was iets te enthousiast over het textiel van de tweedeklasser. Precies van dat moment is deze briljante foto gemaakt door Peer Compeer. Dat onbegrip ook van het slachtoffer: Sepehr Safi. Een heerlijk kiekje (Foto: Peer Compeer)

Uitleg
Nog één keer de uitleg: laat ons weten wat jullie ‘Equipo voetbalreizen moment van de week’ is! Stemmen kan via Instagram. Like de foto of het moment van jouw keuze. Of laat in de comments achter op Facebook of Instagram welk ‘moment’ jij het meest tof vindt. Donderdag bepalen we aan de hand van de comments en de likes wat het moment van de week is. De weekwinnaar gaat naar de finaleronde aan het einde van de maand. De winnaar wint een waardecheque van Equipo Voetbalreizen.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jou complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 9 nov.
Noordwijk 2-2AFC
Excelsior Maassluis 3-3Rijnsburgse Boys
Ter Leede 0-4Sparta Nijkerk
Achilles'291-4FC Rijnvogels
Kagia 2-3Berkel
UVS 0-0Valken'68
DSO 3-1Van Nispen (zat.)
Sporting Leiden afg.VVSB (zat.)
Warmunda afg.Hazerwoudse Boys
Spakenburg 4-2Katwijk
Quick Boys 2-1IJsselmeervogels
VVSB 1-3DVS'33
GOES 1-2FC Lisse
Zo. 10 nov.
Hollandia 4-2SJC
HMSH4-1Teylingen
Wilhelmus0-2Hillegom
Wippolder 2-1Foreholte
Van Nispen (Zon.) 2-3Nicolaas Boys