Polonaise en taart vandaag! Voetbal in de Bollenstreek bestaat namelijk twee jaar. En dat mag gevierd worden.

Met veel enthousiasme gingen we op 25 november 2013 van start om de mooiste amateurvoetbalregio van Nederland het platform te geven dat zij verdient. Twee jaar later zijn we lekker op weg!  Maandelijks ontvangen we bijna 50.000 unieke bezoekers. In totaal hebben jullie inmiddels meer dan zes miljoen pagina’s bekeken. Wat een aantallen!

De groei die team VIDB heeft doorgemaakt, maakt ons trots, maar is vooral ook noodzakelijk. We werken inmiddels met een redactie van bijna twintig mensen aan het up-to-date houden van de website met de beste en leukste artikelen.

Speerpunten
De partners die deze groei mede mogelijk maken, hebben we de afgelopen weken al uitgebreid in het zonnetje gezet. Net zo belangrijk – en misschien nog wel belangrijker – is dat velen van jullie lid zijn geworden van onze VIDB Vriendenclub. Deze Vriendenclub is een van onze speerpunten voor komend jaar. Met deze inkomsten kunnen we de wat ons betreft nog onderbelichte kanten van het Voetbal in de Bollenstreek – denk aan jeugd- en damesvoetbal – ook voldoende aandacht gaan geven.

Een ding is zeker, we groeien gestaag, maar zeker door! Heb je ideeën of tips, of wil je meedoen/bijdragen aan de ontwikkeling van VIDB, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via redactie@voetbalindebollenstreek.nl. Op naar een succesvol derde jaar!

Team VIDB


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)