Voor onze nieuwe rubriek Foto van de Week gaan we wekelijks op zoek naar de mooiste van foto uit de streek. Daarbij richten we ons niet alleen op eerste elftallen maar zeker ook op de jeugd en lagere senioren elftallen. Want ook dat maakt het Voetbal in de Bollenstreek bijzonder. Vorige week won Jesse, de jongste supporter van VV Katwijk.

Ook deze week ontvingen we diverse mooie kiekjes waarvan we het behoorlijk lastig was de onderstaande selectie te maken. Welke vinden jullie de mooiste? Stemmen kan middels de reacties, via Facebook, Twitter of door een mail te sturen naar foto@voetbalindebollenstreek.nl. De winnaar belonen we met een gratis taart van Bakkerij Pompe. Stemmen kan tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1 David vs Goliath

P1310521c

Peer en Miranda Compeer stuurde ons deze mooie tweestrijd door. Zowel in spelers als club uitgebeeld: David versus Goliath.

Foto 2 Derby’s en strijd op alle leeftijden

IMG_0688

Derby’s zijn voor alle leeftijden speciale wedstrijden. Wat een strijd! Dit mooie plaatje van Ter Leede F3 – Noordwijk F3 ontvingen we van Marc Wagenaar.

Foto 3 De allereerste wedstrijd!

eerste wedstrijd
Tot slot, een moment dat voor velen van ons speciaal was. We zien hier Jari Kattenberg, vlak voor de allereerste officiële wedstrijd van zijn leven.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO