Joost Leonard vertrekt bij Rijnsburgse Boys. Dat maakte de ervaren spits eerder deze week bekend in een nieuwe aflevering van In de Taxi met Willem, die vrijdagmiddag bij VIDB online staat. Inmiddels is ook Rijnsburgse Boys op de hoogte van het nieuws en heeft het zijn vertrek aangekondigd op de clubsite. Leonard is op de Middelmors bezig aan zijn tweede seizoen. Waar de aanvaller zijn carrière voortzet, is nog niet bekend.

In een zeer openhartig interview zei hij het volgende: ,,Ik kan nu al wel zeggen dat ik niet blijf bij Rijnsburg”, liet Leonard zich ontvallen tegenover Willem van Zuilen.

De 33-jarige Leonard kan bij Rijnburg niet rekenen op een vaste basisplaats. In het begin van het seizoen was hij tweede keus, maar scoorde hij veel als invaller wat hem daarna een basisplaats opleverde, maar de laatste weken kiest coach Pieter Mulders voor een ander systeem.

Bovendien trok de club vorige week Giovialli Serbony aan van VVSB, waardoor de kansen van Leonard er alleen maar kleiner op worden. Leonard, die eerder speelde voor FC Lisse, Noordijk en Katwijk, was tot nog toe goed voor zeven treffers deze jaargang.

Rijnsburgse Boys

Blijft: Pieter Mulders (trainer), Roderick Gielisse, Jeffrey Jongeneelen, Max Hudepohl, Wesley Goeman (alle vier tot 2019), Joël Tillema, Jordy Strooker, Donny Verdam (alle drie doorlopend contract tot 2018), Richard van Nieuwkoop, Hidde Prijs, Niek Ossevoort, Jorn van Lunteren (allen tot 2018)

Nieuw: Giovialli Serbony (VVSB, per direct)

Vertrekt: Joost Leonard

Foto: Hans Heemskerk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen