Martijn le Congé heeft zijn contract bij Noordwijk met één jaar verlengd. Dat heeft de club vrijdagavond bekend gemaakt. Le Congé is een vaste basisspeler in het elftal van trainer Dogan Corneille.

Le Congé kwam in de zomer van 2015 over van FC ‘s-Gravenzande. In zijn eerste jaar bij de vv maakte de verdediger indruk, maar moest hij wel de seizoensfinale vanaf de kant zien. De geboren Capellenaar raakte geblesseerd aan zijn meniscus en maakte in de play off tegen ASHW pas zijn rentree in het elftal.

Geloof
Dit seizoen belandde de verdediger na een mindere periode even op de bank, maar inmiddels heeft hij zijn basisplaats dus weer terug. De voetballer van vv Noordwijk heeft nog alle hoop op een goed vervolg van het seizoen, dat zo stroef begon voor de Noordwijkers. Dat liet Le Congé zaterdag na afloop van Achilles Veen – Noordwijk weten.

,,We geloven nog steeds in succes dit jaar. Dat geldt denk ik ook voor onze supporters. Die waren in grote getale opgekomen in Veen. Dat vinden we als spelers geweldig, want heel veel fraais hebben we ze dit seizoen nog niet kunnen laten zien. Laten we daarom maar inzetten op 2017.”

Foto: Ron van der Linden


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS14.00SJC
Districtsbeker
Hillegom14.00HBC
ROAC14.00Foreholte
Teylingen14.00VUC
Van Nispen (zon.)14.00REMO