Katwijk heeft het contract van trainer Jack van den Berg per direct ontbonden. Dat is in onderling overleg gegaan. De spelersgroep werd donderdagavond bij aanvang van de training op de hoogte gesteld. Cees Bruinink neemt voorlopig de honneurs waar. Hij zal komende zaterdag dan ook op het veld staan in de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg.

Van den Berg kwam in de winter van 2018 naar de tweededivisionist als opvolger van Dick Schreuder. Die vertrok voor een avontuur naar Amerika. Onder Schreuder stond Katwijk op dat moment op de eerste plek in de Tweede Divisie. Van den Berg maakte de moeilijke klus in dat seizoen af: de Katwijkers kroonden zich tot kampioen van de hoogste amateurdivisie.

De Rotterdammer was in het verleden negen seizoenen actief als trainer van Barendrecht, ook had hij in twee periodes ASWH onder z’n hoede. Daarnaast prijken IFC, SHO en de jeugd van Feyenoord nog op het cv van Van den Berg.

Volgens Omroep West heeft assistent-trainer Wim Schaap zich solidair verklaard aan Van den Berg en z’n contract ingeleverd.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Van den Berg hard in z’n vonnis: ,,Katwijk speelde met de ‘koppies’ omlaag”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 23 feb.
Scheveningen14.30VVSB
Noordwijk14.30ASWH
Jong FC Groningen14.30FC Lisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC
Quick Boys15.00Harkemase Boys
De Dijk15.00SJC
Jong Vitesse15.30Katwijk
Rijnsburgse Boys15.30Spakenburg
Zo. 24 feb.
Hillegom14.00Zaanlandia
ROAC14.00Teylingen
Foreholte14.00ESTO