Naast onze verslaggevers laten we de komende tijd ook een aantal (club-)fotografen op het seizoen terugblikken en hun favoriete foto kiezen. Dit kan een actiefoto zijn, een foto die vreugde uitstraalt, of misschien juist iets emotioneels.

We trappen af met Hans van Duijn, clubfotograaf bij Quick Boys:

,,Wat was jouw foto van het seizoen 2015-2016? Die vraag kreeg ik op m’n bord en eigenlijk hoefde ik daar niet lang over na te denken. Al was natuurlijk het hele seizoen schitterend, met veel mooie plaatjes.

Om maar wat op te noemen:

  • De opkomst van de spelers met het elftal van de week. Het blijft een mooi gezicht. Al die jonge ‘koppies’, de één vol trots, de ander een beetje verlegen. Een meisje roept haar vader toe: ,,Ik loop met Yordi Teijsse!”
  • De sfeeractie’s van de supporters. Altijd een beetje kippenvel. Vuurwerk, fakkels, rookpotten, spandoeken, vlaggen, confetti, noem het maar op.
  • De actie tijdens de wedstrijden. Henry Opoku die z’n tegenstander opzij zet, Anthony Bentem die opstoomt naar voren, Joey Ravensbergen die weer voor een achterlijntje gaat, Delano a Cohen die uithaalt op doel, Jerghinio Sahadewsing met een steekpass, Mohamed el Osrouti die z’n man voorbij snelt, Yordi Teijsse die lachend wegloopt na alwéer een doelpunt, Het vieren van de overwinning na afloop met de supporters. Allemaal mooie momenten op een zaterdagmiddag langs de lijn.
  • Maar om terug te komen op de vraag wat nou de mooiste foto van het seizoen 2015-2016 was, kan er natuurlijk maar één zijn: HET moment waar we bij Quick Boys twaalf jaar lang op hebben moeten wachten….

Quick Boys 1 op het bordes van het gemeentehuis.”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Bewerken
Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)