Naast onze verslaggevers laten we de komende tijd ook een aantal (club-)fotografen op het seizoen terugblikken en hun favoriete foto kiezen. Dit kan een actiefoto zijn, een foto die vreugde uitstraalt, of misschien juist iets emotioneels. In aflevering drie Hubert Habers, fotograaf van FC Lisse. 

Oei, één foto, dat zal niet meevallen. Sterker nog, ik kan er een heel verhaal van maken van alle foto’s van FC Lisse dit jaar. Het is een bewogen seizoen geweest. Ik had in totaal vijf foto’s geselecteerd, maar omdat ik moet kiezen ga ik voor de bovenstaande foto, eentje die in het teken staat van Han. Het is een foto van zijn opvolger Robin Stolp, op het moment dat het voor FC Lisse niet meer mis kon gaan in de beslissingswedstrijd tegen VV Staphorst. Ik kan zijn gedachten niet lezen maar hij lijkt toch even aan Han te denken, zo vlak voor het laatste fluitsignaal.
Onderstaande foto vind ik erg mooi, omdat deze voor mij het FC Lisse-gevoel tekent: één grote familie. Tom Zoontjes met zijn zoon op het veld na FC Lisse-Staphorst, terwijl de rest van het team feest staat te vieren met de supporters.
2

REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO