Naast onze verslaggevers laten we de komende tijd ook een aantal (club-)fotografen op het seizoen terugblikken en hun favoriete foto kiezen. Dit kan een actiefoto zijn, een foto die vreugde uitstraalt, of misschien juist iets emotioneels. In aflevering zes Tino Stulen, clubfotograaf van VVSB.

Ik kom oorspronkelijk uit Utrecht en ben sinds 2010 clubfotograaf bij VVSB. Al vanaf het moment dat ik in Noordwijkerhout begonnen ben, hoopte ik dat VVSB FC Utrecht een keer zou loten in de beker en nu was het dan zover.

Uniek
Het was een geweldige avond en de sfeer was in één woord uniek. Supporters liepen nog net niet hand in hand. Het was de mooiste verloren wedstrijd die ik ooit heb meegemaakt. Dat we in de halve finale stonden was al een geweldige prestatie.

Het seizoen in de Topklasse verliep ook goed met plaatsing voor de Tweede Divisie. Wat ik wel vervelend vond was de onrust die er steeds was rond WKE. Wel blijven, niet blijven…Dat had invloed op de stand en viel voor de één gunstig en voor de ander ongunstig uit. Volgend seizoen weer veel leuke wedstrijden in het verschiet. Waar ik mij al op verheug zijn de wedstrijden tegen Katwijk.

Wisselen
Het lijkt mij ook wel leuk om eens met fotografen van andere clubs te wisselen. Ik merk wel dat als je ook fan bent van een team, je foto’s moet blijven maken in plaats van je als fan te gedragen 😉

Ik hoop ook dat VIDB blijft groeien en dat uiteindelijk meer ploegen uit de buurt zich voor de Tweede Divisie plaatsen, want wedstrijden tegen je “buren” vind ik nog steeds het mooist…

Op naar een prachtig seizoen 2016 – 2017!


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)