Naast onze verslaggevers laten we de komende tijd ook een aantal (club-)fotografen op het seizoen terugblikken en hun favoriete foto kiezen. Dit kan een actiefoto zijn, een foto die vreugde uitstraalt, of misschien juist iets emotioneels. In aflevering twee Jeannette Dijkstra, clubfotografe van Foreholte. 

En dan word je als fotograaf gevraagd jouw favoriete foto van het seizoen uit te kiezen en in een begeleidend tekstje uit te leggen waarom juist die foto zo bepalend is geweest. Hierbij dan mijn keuze(s) voor het seizoen van Foreholte. Die viel niet in één foto uit te drukken. De onmacht en teleurstelling tegenover eindelijk weer winst na vele verliespartijen.

keuzefoto (1)

keuzefoto (0)

Het was een seizoen dat met mooie overwinningen begon. De oudgedienden die de jonkies onder hun hoede namen zodat deze ook hun kwaliteiten konden laten zien. En ineens was daar het stoppen van Niels van Schie, gele en rode kaarten, blessures en veel nederlagen. De plaatst op de ranglijst werd steeds lager en hoe goed iedereen ook probeerde om de winst binnen te halen. Het mocht gewoon niet lukken.

De twijfel werd steeds groter, gaan we richting de nacompetitie of halen we toch net voldoende punten? Hoe mooi is het dan als het ineens weer allemaal klopt, er weer gewonnen wordt en lijfsbehoud een feit wordt. Het was een seizoen waarin hard gewerkt moest worden, maar door de blijvende inzet er toch goed afgesloten kon worden.

Ongetwijfeld heb ik nog meer mooie, ontroerende, geweldige, persoonlijke foto’s gemaakt. Sommige verdienden zelfs de lekkere taart van Echte Bakker Ammerlaan (Fabian met Willem van Zuilen, Dames 1 kampioen, de F3 en Chris Guijt met zijn Bakhuys-kopbal). Het was een mooi seizoen met voor mij wel een onderbreking door een operatie. Fijn als je dan af en toe vervangen kan worden door Richard. Bedankt hiervoor.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)