Naast onze verslaggevers laten we de komende tijd ook een aantal (club-)fotografen op het seizoen terugblikken en hun favoriete foto kiezen. Dit kan een actiefoto zijn, een foto die vreugde uitstraalt, of misschien juist iets emotioneels. In aflevering twee Jeannette Dijkstra, clubfotografe van Foreholte. 

En dan word je als fotograaf gevraagd jouw favoriete foto van het seizoen uit te kiezen en in een begeleidend tekstje uit te leggen waarom juist die foto zo bepalend is geweest. Hierbij dan mijn keuze(s) voor het seizoen van Foreholte. Die viel niet in één foto uit te drukken. De onmacht en teleurstelling tegenover eindelijk weer winst na vele verliespartijen.

keuzefoto (1)

keuzefoto (0)

Het was een seizoen dat met mooie overwinningen begon. De oudgedienden die de jonkies onder hun hoede namen zodat deze ook hun kwaliteiten konden laten zien. En ineens was daar het stoppen van Niels van Schie, gele en rode kaarten, blessures en veel nederlagen. De plaatst op de ranglijst werd steeds lager en hoe goed iedereen ook probeerde om de winst binnen te halen. Het mocht gewoon niet lukken.

De twijfel werd steeds groter, gaan we richting de nacompetitie of halen we toch net voldoende punten? Hoe mooi is het dan als het ineens weer allemaal klopt, er weer gewonnen wordt en lijfsbehoud een feit wordt. Het was een seizoen waarin hard gewerkt moest worden, maar door de blijvende inzet er toch goed afgesloten kon worden.

Ongetwijfeld heb ik nog meer mooie, ontroerende, geweldige, persoonlijke foto’s gemaakt. Sommige verdienden zelfs de lekkere taart van Echte Bakker Ammerlaan (Fabian met Willem van Zuilen, Dames 1 kampioen, de F3 en Chris Guijt met zijn Bakhuys-kopbal). Het was een mooi seizoen met voor mij wel een onderbreking door een operatie. Fijn als je dan af en toe vervangen kan worden door Richard. Bedankt hiervoor.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC20.00SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk20.00FC Lisse
Warmunda 20.00Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede19.00SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude