Cerilio Cijntje vertrekt toch bij FC Lisse. De club heeft gehoor gegeven aan het verzoek van de vleugelaanvaller om zijn contract te laten ontbinden. Cijntje kwam kort na de winterstop nog contractverlenging overeen. Er is bij hem echter ‘onvoldoende vertrouwen in een goede toekomst bij FC Lisse’, meldt de derdedivisionist maandag. 

Cijntje kwam afgelopen zomer over van Odin ’59 en maakte indruk met een aantal schitterende goals. Aanvankelijk was hij ook onder de nieuwe trainer Robbert de Ruiter basisspeler, maar de laatste tijd verdween hij uit beeld.

De rappe Cijntje speelde in de jeugdopleiding van Ajax en kwam twee seizoenen in de Jupiler League uit bij Telstar. Vervolgens ging hij aan de slag bij ADO ’20 en Odin, clubs waar hij ook al in de jeugd actief was.

Selectie FC Lisse 2016-2017

Nieuw: Martin van Eeuwijk (Rijnsburgse Boys), Steven Olsthoorn (Katwijk), Brian van der Werff (Ajax amateurs), Kas de Vries (B-selectie), Jurriaan Nannes  (Kagia)

Blijft: Robbert de Ruiter (coach), Thierry Monteny, Niels Buijs, Roel de Goede, Koen Fokkema, Oliver Rifai, Tim Orlowski, Lars Rauws, Tom Zoontjes, Guido Pauw, Justin Valk, Mike Filippo

Vertrekt: Geraldo Alberto Antonio (per direct), Mark de Vries (Katwijk), Maik van Zanten (Noordwijk), Tom Broekhuizen (VVSB), Cerilio Cijntje, Mo Messaoud (VVZA)

Foto: Hubert Habers


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)