FC Lisse heeft voor de derde keer op rij gewonnen in de Derde Divisie. De ploeg van Robbert de Ruiter won zaterdagmiddag met 0-3 bij Odin’59. Streekgenoten VVSB en Ter Leede gingen in dezelfde competitie onderuit.

In Heemskerk gingen beide ploegen met de brilstand de rust in. Na de thee waren het de aanvallers van Lisse die toesloegen. Oussama Siali opende de score en kort daarna werd de genadeklap uitgedeeld door Tom Duindam: 0-2. Invaller Luca Tarani zorgde voor het slotakkoord: 0-3.

Valken’68 won zaterdagmiddag van Te Werve. De ploeg van Alan Campfens had het in de openingsfase moeilijk met de ploeg uit Den Haag en kwam na ruim twintig minuten zelfs met een man minder te staan. Sander van der Gugten kreeg namelijk een rode kaart van de scheidsrechter. De thuisploeg liet zich niet uit het veld slaan en won uiteindelijk met overtuigende cijfers: 4-0. Marc Langeveld was met drie assists en een doelpunt de grote uitblinker bij de Valkenburgers.

Odin’59 – FC Lisse 0-3 (0-0)
Goals: Siali, Duindam, Tarani

Barendrecht – VVSB 3-1 (2-0)