FC Lisse speelt volgend seizoen in de Tweede Divisie. Op bezoek bij Harkemase Boys won de club met 1-4. Na de eerdere 1-2 nederlaag op Ter Specke ruim genoeg om het tweeluik winnend af te sluiten.

Het verschil was niet zo groot als de uitslag doet vermoeden. Lisse had het moeilijk op Friese bodem en ontsnapte een aantal keer aan tegentreffer. Na 33 minuten was het Boyd Stevens die vanuit het niets de openingstreffer produceerde. Vanaf een meter of 30 knalde hij raak. In de tweede helft was het  Rowdy van der Putten die een voorschot nam op de beslissing. Zijn goal na gestuntel in de Harkemase verdediging betekende dat Lisse op promotiekoers lag.

Tien minuten voor tijd was het Harkema wat de stand over twee wedstrijden weer gelijk trok: 1-2. Nauwelijks bekomen van de schrik was het invaller Murat Onal die de 1-3 op het bord zette, en daarmee zijn ploeg virtueel een divisie hoger. Kort daarna was het Van der Putten die aan alle onzekerheid een einde maakte. Hij schot, op formidabele wijze de 1-4 binnen. FC Lisse zien we volgend jaar terug in de Tweede Divisie!

Harkemase Boys – FC Lisse 1-4 (0-1). Goals: Stevens, Van der Putten (2), Onal