FC Lisse mag nog altijd hopen op lijfsbehoud. De zogenoemde allerlaatste strohalm werd zaterdag door de Lisssenaren gepakt. FC Lisse klopte Kon. HFC en bracht het verschil met Kozakken Boys terug tot een punt

Op de laatste speeldag wordt bepaald wie rechtstreeks gaat degraderen en wie het vege lijf mag proberen te redden in de nacompetitie. Kozakken Boys gaat met een voorsprong de 34e speelronde in, maar de Werkendammers pakten slechts één punt uit de laatste zes duels. Ditmaal verloor Kozakken Boys thuis met 1-2 van De Treffers.

Vierde seizoenszege
FC Lisse had op voorhand sinds half maart niet meer gewonnen, maar deed nu goede zaken. Kon. HFC werd met 2-1 verslagen.

De ploeg van Sjaak Polak kende een goede start en nam na dertien minuten de leiding via Jaap Zwetsloot. Maxim van der Meer zorgde direct na rust voor een verdubbeling van de marge: 2-0. Kon. HFC deed halverwege de tweede helft nog wel iets terug, maar verder liet FC Lisse het niet komen.

Zodoende gaan we ons opmaken voor een razend spannend slot. Volgende week is het AFC – FC Lisse en Scheveningen – Kozakken Boys.

FC Lisse – Kon. HFC 2-1 (1-0)
Goals: Jaap Zwetsloot, Maxim van der Meer

Foto: FC Lisse

Lees ook: Verslag | Waar Rijnsburgse Boys de derby met 1-1 wint, verliest FC Lisse met dezelfde cijfers

POPULAIRE BERICHTEN