FC Lisse heeft de eerste zege van de oefencampagne te pakken. Na vier nederlagen werd nu vertrouwen getankt tegen SC Feyenoord. De vierdedivisionist werd met 4-1 verslagen. Ook Noordwijk won, terwijl VVSB en Ter Leede hun eerste wedstrijd van de voorbereiding verloren.

Een voorbereiding is slechts een voorbereiding en natuurlijk vallen er geen punten te verdienen, maar op Ter Specke zal iedereen blij zijn met de overwinning. Bij rust was het 2-0 door treffers van Franklin Lewis en Enzo Stroo. In de tweede helft vond Feyenoord de aansluiting, maar liep FC Lisse door goals van Rowdy van der Putten en nogmaals Lewis uit naar 4-1.

Enige treffer direct na rust
Noordwijk won ook zijn tweede voorbereidingsduel. Na de 5-2 op HB Amsterdam volgde nu een 1-0-thuiszege op Sportlust ’46. De enige goal viel direct na rust, in de 46e minuut. De treffer werd toegeschreven aan Emiel Wendt, al waren er ook stemmen die beweerden een eigen goal te hebben gezien. Niettemin was het moment goed voor de overwinning.

VVSB en Ter Leede speelden op vreemde bodem hun eerste oefenduel en gingen allebei onderuit. VVSB trok met 3-1 aan het kortste eind bij ARC, terwijl Ter Leede nipt onderuit ging tegen RKAVV: 3-2.

FC Lisse – SC Feyenoord 4-1 (2-0)
Goals: Franklin Lewis (2), Enzo Stroo, Rowdy van der Putten

Noordwijk – Sportlust ’46 1-0 (0-0)
Goal: Emiel Wendt

ARC – VVSB 3-1 (1-0)
Goal: Jesse van Nieuwkerk

RKAVV – Ter Leede 3-2 (2-1)
Goals: onbekend

Foto: FC Lisse

Lees ook: VVSB vervroegt aanvangstijdstip voor thuiswedstrijden en is te spreken over competitieopzet
Check ook: Oefenzege voor FC Rijnvogels op Quick Boys, kleine overwinning Rijnsburgse Boys


POPULAIRE BERICHTEN