FC Lisse heeft de uitwedstrijd bij Achilles ’29 met 2-1 verloren. Het winnende doelpunt in Groesbeek werd drie minuten voor tijd gemaakt door Imran Oulad Omar. Voor de Lissenaren scoorde Rowdy van der Putten.

De ploeg van Robbert de Ruiter kwam al na vier minuten voetbal met 1-0 achter bij de degradant uit de Jupiler League. Niels Wouters scoorde uit een corner. Nog geen tien minuten later werd Boyd Stevens in het strafschopgebied onderuit gehaald door doelman Timo Plattel.

De keeper kon met rood inrukken, waarna Van der Putten vanaf elf meter FC Lisse op 1-1 schoot. FC Lisse speelde daarna een uur lang met elf tegen tien, maar kon daar uiteindelijk niet van profiteren. Een kwartier voor tijd kreeg Martin van Eeuwijk z’n tweede gele kaart en stonden er nog maar twintig spelers op het veld. Oulad Omar voltrok met nog drie minuten op de klok het vonnis over de FC.

Archieffoto: Hubert Habers