FC Lisse is er niet in geslaagd de tweede voorronde van de KNVB-Beker te bereiken. De Lissenaren verloren met 1-3 van ASV de Dijk en konden daarmee de goede opening van de competitie – FC Lisse won zaterdag van Quick Boys – geen vervolg geven.

De ploeg van Robbert de Ruiter keek met rust tegen een 0-1 in achterstand aan door een doelpunt van Ahahaoui. Na rust rechtten de Lissenaren de rug via Koen Fokkema in de 57e minuut. De thuisploeg drong aan maar verzuimde op voorsprong te komen via opnieuw Fokkema en Murat Önal. De goal viel uiteindelijk wel voor ASV de Dijk. Dennis Kaars zette de Amsterdammers in minuut 80 wederom op voorsprong. De nederlaag werd uiteindelijk nog groter vanaf de penaltystip: 1-3. ASV de Dijk neemt het volgende week in Sneek op tegen ONS Sneek.