Björn Mussche is ook volgend seizoen speler van FC Lisse. De verdediger heeft zijn handtekening onder een verbintenis voor de voetbaljaargang 2023-2024 gezet. Het is het eerste contract voor Mussche.

De 20-jarige Mussche maakte in september zijn basisdebuut. Dat het in een uitwedstrijd bij Quick Boys gebeurde, had een speciaal familietintje. Vader Brian was jarenlang speler van de blauw-witten en droeg de aanvoerdersband bij het laatste algehele kampioenschap van de Katwijkers in 2004.

Björn mocht dit seizoen uitgebreid aan het grote werk ruiken, hij kwam in 23 wedstrijden in actie. In april maakte hij tegen IJsselmeervogels zijn eerste goal voor FC Lisse.

Mussche speelde voor zijn komst naar FC Lisse jarenlang in de jeugdopleiding van AZ. De clubleiding op Ter Specke heeft hoge verwachtingen van hem voor de komende jaren. “Wat goed is komt snel. Björn Mussche heeft in zijn eerste seizoen als senior bij FC Lisse een snelle ontwikkeling doorgemaakt als speler en als mens. In zijn manier van voetballen zit muziek en kwaliteit.”

Foto: Hubert Habers

Lees ook: Reacties Bjelica en Mussche na Quick Boys – FC Lisse (3-1)


POPULAIRE BERICHTEN