FC Rijnvogels kan ook volgend seizoen beschikken over Romano van der Stoep, Wouter Soomer en Mitchell Theuns. De contracten van het drietal zijn met een jaar verlengd, meldt de Katwijkse club. 

Van der Stoep was van de drie de enige basisspeler de eerste seizoenshelft. Hij maakte een spectaculaire voorbereiding door, viel daarna terug, maar bleef in vrijwel alle wedstrijden een zekerheidje voor Hein van Heek. De oud-speler van Sparta is op de Kooltuin ook trainer van de jeugd, FC Rijnvogels 017 1.

Blessureleed
Net als Van der Stoep is Theuns bezig aan zijn eerste seizoen in Katwijk en maakte hij eveneens indruk in de oefencampagne. Door een virusontsteking in zijn knie kwam hij in officieel verband echter nog niet in actie voor zijn nieuwe club. In het laatste duel voor de winterstop, uit bij VVOG, maakte de van AFC overgekomen middenvelder wel weer deel uit van de wedstrijdselectie.

Ook verdediger Soomer werd in het eerste deel van het seizoen geveld door blessureleed. Eenmaal terug diende hij in de wachtkamer plaats te nemen. Soomer streek vorig jaar zomer neer op de Kooltuin. Soomer was als jeugdspeler actief voor onder meer Ajax, PSV en FC Utrecht.

Selectie FC Rijnvogels 2017-2018

Blijft: Hein van Heek (trainer), Jaap van Duijn, Ricardo de Vlugt, Arno Dijkstra, Bright Ampong, Jim Havenaar, Mart Spierdijk, Teun Guijt, Pieter van der Breggen, Romano van der Stoep, Mitchell Theuns, Wouter Soomer (allen tot 2018), Sander van der Horst (doorlopend contract tot 2018)

Vertrekt: Niels van Veen, Joey Zandbergen (Rijnsburgse Boys)

Foto: Kooltuinstrijders


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen