FC Rijnvogels is in de kwartfinale van de Districtsbeker uitgeschakeld door het Alphense ARC. Op De Kooltuin waren de bezoekers met 1-3 te sterk. Romano van der Stoep maakte de enige Katwijkse treffer. De hoofdklasser had zich nog op overtuigende wijze geplaatst voor de kwartfinale. In de achtste finale wonnen ze met 2-6 bij Wippolder.

De thuisploeg was in de eerst helft sterker dan ARC, maar moest wel oppassen voor de gevaarlijke tegenstoot van de Alphenaren. Na een vroege 0-1 maakte Van der Stoep na een half uur spelen de 1-1. Vijf minuten na rust maakte de nummer drie van de Eerste Klasse A de 1-2. De tegenstander liep nog uit naar een 1-3 eindstand.

Na de wedstrijd tussen FC Rijnvogels en ARC wordt door de KNVB de loting verricht voor de halve finale. Ter Leede schaarde zich dinsdag bij de laatste vier door thuis te winnen van SC Feyenoord.

FC Rijnvogels – ARC 1-3 (1-1)
Goals: Van der Stoep