Noordwijk heeft een opvolger gevonden voor Kees Zethof. Florian Wolf is vanaf komende zomer de hoofdtrainer op de Duinwetering. Zijn aanstelling is zaterdag door Noordwijk bekendgemaakt.  

Wolf (37) keert zodoende terug in de gemeente Noordwijk. In het seizoen 2018-2019 was hij al een jaar trainer bij buurman SJC.

Wij verwachten dat Florian met zijn ervaring, zijn enorme enthousiasme en passie voor het voetbal en zijn persoonlijkheid goed bij onze club gaat passen”, vertelt technische man Pieter Vink op de clubsite. “Met de aanstelling van Florian denkt de technische commissie ondanks zijn relatief jonge leeftijd een toch al ervaren trainer binnen te halen. Hij heeft met de jeugd gewerkt bij een aantal betaald voetbalorganisaties, als assistent trainer bij VV Katwijk waar hij het algeheel landskampioenschap behaalde en als hoofdtrainer onder meer bij mooie clubs als SJC en DOVO.”

Vertrek uit Veenendaal
Wolf is momenteel clubloos. Nadat hij in oktober had aangekondigd niet te gaan verlengen bij DOVO, besloot de technische leiding van de Veenendaalse club een aantal dagen later de samenwerking per direct te beëindigen. “Het is een besluit van de TC. Dat heb ik te respecteren”, vertelde Wolf daarover. “Jammer dat het hier eindigt. We leren hier allebei weer van.”

Wolf is inwoner van Assendelft en stond ook aan het roer bij Legmeervogels en FC Uitgeest. Daarnaast werkte hij in de opleidingen van Ajax, Almere City en Sparta.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Zethof doet komende zomer stap terug: ‘Wil het voorlopig even rustig aandoen’
Check ook: Wolf voor even terug in de Bollenstreek: ‘Zeker een regio waar ik graag kom’

POPULAIRE BERICHTEN