Foreholte heeft zich op bezoek bij RVC Reeuwijk niet weten te kronen tot kampioen van de tweede periode. De ploeg van Frank Bloemheuvel ging in Reeuwijk met 4-0 onderuit. 

Frank Stolwijk was bij de thuisploeg de grote man, want hij scoorde alle vier de treffers en had daarmee  een grote rol in de nederlaag van de Voorhouters. Doordat de rood-witten verloren en ROAC gelijkspeelde tegen ONA liggen de kaarten er ineens heel anders bij.

Op dit moment is RKVV Teylingen weer de grootste kanshebber op de tweede periode. De Sassenheimers moeten nog wel drie weken wachten, want Stompwijk’92, de andere kanshebber op de periodetitel, speelt haar laatste wedstrijd van deze periode pas op 31 maart. Bij puntverlies van de Leidschendammers gaat de periode naar Teylingen.

Ook in de Derde Klasse werd er dit inhaalweekend nog gevoetbald. Warmunda ging op bezoek NOC Kralingen. De ploeg van Barry van Rijn en Remco Breuer boekte een ruime zege in Rotterdam. Het werd 1-5 voor de Warmonders. Overigens was de wedstrijd in handen van scheidsrechter Henk Ruijl. Hij is naast leidsman ook hoofdredacteur van Omroep West.

RVC Reeuwijk – Foreholte 4-0 (2-0)
Goals:

NOC Kralingen – Warmunda 1-5 (0-1) 
Goals: Bakiri, B. Van Noort (2), El Kourami, Smit

Foto: Jeannette Kloet

Lees ook:Het voetbal heeft er volgend seizoen vier nieuwe spelregels bij’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 14.00Leonidas
Altior 14.00Hillegom
DOSR 14.00Foreholte
Wilhelmus 14.00Teylingen
Van Nispen (zon.) 14.00WVC