Bij Foreholte is men druk doende om de selectie voor komend seizoen een impuls te geven. De Voorhouters hebben de voorbije week vijf ‘nieuwe’ spelers aangekondigd. Daarnaast sluit de captain van de O19 aan bij de A-selectie.

Twee spelers keren terug op de Elstgeest. Rick Brabander komt na een seizoen op de Lageweg over van SJC. Ivo Smits maakt een comeback op de velden. De voormalig captain van de hoofdmacht deed een jaar terug een stapje terug, mede vanwege het vaderschap.

Bekenden van Bougrine
Van Roodenburg komen Yassine Ben Salah en Ashraf Azarafne over. Beide spelers zijn bekenden van Mo Bougrine. De coach verruilde afgelopen winterstop Roodenburg voor Foreholte.

Azarafne was eerder vooral in het Leidse actief. Hij speelde naast Roodenburg ook voor Lugdunum en RCL. Ben Salah begon bij Meerburg en speelde vervolgens in de jeugd van Ajax en ADO Den Haag.

Paarsgeel wordt roodwit
Van VVSB komt Jord Aanhane over. De verdediger maakte de afgelopen twee seizoenen deel uit van de A-selectie, maar mede door blessureleed bleef een definitieve doorbraak uit. Aanhane speelde in de jeugdopleiding van sc Heerenveen, maar droeg zijn verdere voetballeven het paarsgeel van VVSB.

Tot slot gaat ook Joel van der Hoeven deel uitmaken van de eerste selectie. De middenvelder was afgelopen seizoen aanvoerder van de O19 en maakte onlangs al zijn debuut in de hoofdmacht.

Foto: Foreholte

Lees ook: Foreholte definitief veilig na benutte strafschop in blessuretijd

POPULAIRE BERICHTEN