Foreholte is het jaar 2019 niet goed begonnen. De ploeg van Frank Bloemheuvel verloor afgelopen zondagmiddag een oefenduel bij eersteklasser RKVV Velsen (5-2).

Na ruim twintig minuten spelen kwamen de ploeg uit Velsen op voorsprong. Marouane el Idrissi tekende vlak voor de rust uit een vrije trap voor de gelijkmaker. In de tweede helft liep de ploeg van Martin Haar nog uit naar een 5-1 voorsprong. Toni Arroyo zorgde vanaf de strafschopstip nog voor de 5-2.

De ploeg uit Voorhout oefent komende week ook nog tegen zaterdag tweedeklasser UVS. Daarna kunnen de mannen van Bloemheuvel zich op maken voor het de tweede seizoenshelft. Foreholte hervat de competitie met uitwedstrijd in Reeuwijk tegen RVC’33.

RKVV Velsen – Foreholte: 5-2

Doelpuntenmakers: El Idrissi, T. Arroyo.