Het voetbalweekend ligt weer achter ons en dat betekent uiteraard ook weer een nieuwe selectie voor de Foto van de Week. Het was zeer moeilijk kiezen, maar dit zijn de uitverkoren foto’s. Welke vind je de mooiste?

Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (FacebookTwitterInstagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur. Welke foto vind jij de mooiste en wint dus de taart van Echte Bakker Ammerlaan?

Foto 1: Waar is dat feestje?
TL E5 Kampioen
Laten we eerlijk zijn: dit wil toch iedere voetballer? Kampioen worden en dan met z’n allen onder de douche springen, uiteraard met het tenue nog aan, en een feestje bouwen. De E5 van Ter Leede is ongetwijfeld één van de vroegste kampioenen. Met de perfecte score – 42 uit 14 – zijn  de Sassenheimers vier wedstrijden voor het einde al niet meer te achterhalen. Gefeliciteerd mannen en hopelijk was het een mooi feestje! (Foto: Marielle Elsgeest)

Foto 2: Goaltje van papa!

SJCFrank Steenvoorden heeft misschien wel één van de mooiste weken uit zijn (voetbal)leven achter de rug. De speler van SJC 2 kreeg het schitterende nieuws dat hij vader wordt en liet dat prachtige bericht volgen door een treffer in de wedstrijd tegen VFC 2. En ja, dan kun je dat als aanstaande papa maar op één manier vieren: met de bal onder je shirt. Een ode aan mama! (Foto: Johanna Wever)

Foto 3: Van alle markten thuis!

WimHet topamateurvoetbal is tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Daar zijn grensrechters van de KNVB aanwezig en zelfs ballenjongens om het geheel in goede banen te leiden. Het lagere amateurvoetbal moet zichzelf nog bedruipen, en als grensrechter moet je tegenwoordig van alle markten thuis zijn. Wim Masmeijer is in ieder geval geslaagd. Naast het adequaat hanteren van de vlag klom de grensrechter van Valken ’68 zaterdag in Volendam ook over de boarding om een bal te halen. Dan ben je een echte alleskunner! (Foto: Nick Hoekman)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)