Het voetbalweekend ligt weer achter ons en dat betekent uiteraard ook weer een nieuwe selectie voor de Foto van de Week. Het was zeer moeilijk kiezen, maar dit zijn de uitverkoren foto’s. Welke vind je de mooiste?

Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (FacebookTwitterInstagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur. Welke foto vind jij de mooiste en wint dus de taart van Echte Bakker Ammerlaan?

Foto 1: Waar is dat feestje?
TL E5 Kampioen
Laten we eerlijk zijn: dit wil toch iedere voetballer? Kampioen worden en dan met z’n allen onder de douche springen, uiteraard met het tenue nog aan, en een feestje bouwen. De E5 van Ter Leede is ongetwijfeld één van de vroegste kampioenen. Met de perfecte score – 42 uit 14 – zijn  de Sassenheimers vier wedstrijden voor het einde al niet meer te achterhalen. Gefeliciteerd mannen en hopelijk was het een mooi feestje! (Foto: Marielle Elsgeest)

Foto 2: Goaltje van papa!

SJCFrank Steenvoorden heeft misschien wel één van de mooiste weken uit zijn (voetbal)leven achter de rug. De speler van SJC 2 kreeg het schitterende nieuws dat hij vader wordt en liet dat prachtige bericht volgen door een treffer in de wedstrijd tegen VFC 2. En ja, dan kun je dat als aanstaande papa maar op één manier vieren: met de bal onder je shirt. Een ode aan mama! (Foto: Johanna Wever)

Foto 3: Van alle markten thuis!

WimHet topamateurvoetbal is tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Daar zijn grensrechters van de KNVB aanwezig en zelfs ballenjongens om het geheel in goede banen te leiden. Het lagere amateurvoetbal moet zichzelf nog bedruipen, en als grensrechter moet je tegenwoordig van alle markten thuis zijn. Wim Masmeijer is in ieder geval geslaagd. Naast het adequaat hanteren van de vlag klom de grensrechter van Valken ’68 zaterdag in Volendam ook over de boarding om een bal te halen. Dan ben je een echte alleskunner! (Foto: Nick Hoekman)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen