Oké, Noordwijk speelt dinsdagavond nog bij Staphorst in de finale van de landelijke Districtsbeker, maar we beschouwen na die schitterende zondag (promotie SJC, SV Hillegom en Teylingen) het seizoen inmiddels als ten einde. Daarmee eindigt ook de Foto van de Week voor dit seizoen. Last but not least hebben we nog een laatste selectie van twee foto’s van de jeugd. Dat zien we graag, want de jeugd heeft de toekomst. 

Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Talent voor de toekomst

Foto van de Week 2

Prima houding, standbeen naar voren en uithalen. Niets mis mee toch? Dit beeld is van FC Lisse – Staphorst. Pupil van de week, Dani Smits, liet vlak voor het begin van de wedstrijd even zien hoe het moet. En goed voorbeeld doet goed volgen, toch? Jazeker, want FC Lisse won met 6-1 en voorkwam zo degradatie. Zo werd het voor Dani een middag om nooit te vergeten. (Foto Hubert Habers ingestuurd door Charitza Smits-Dorregeest)

Foto 2: Lijfsbehoud in mooie ambiance

Foto van de Week Katwijk A1
Voor de A1 van Katwijk kwam ook alles op zijn pootjes terecht. Dit sfeervolle beeld, Champions League-waardig, werd zaterdag bij Full Speed genomen vlak voor de finale van de nacompetitie tegen Olympia A1. Net als FC Lisse 1 wonnen de Katwijkers met 6-1, na een 0-1-achterstand bij rust overigens. Het was genoeg voor handhaving in de Hoofdklasse. Mannen, proficiat. (Foto: Bas Varkevisser)

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)