Dat het einde van het seizoen nu echt nadert, merken we ook in de Foto van de Week. We krijgen iets minder inzendingen dan normaal. Toch zijn we weer tot een keurige selectie van drie foto’s gekomen. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1 Driemaal scheepsrecht?

Foto van de Week Zethof

De hoofdmacht van SJC is in absolute topvorm, maar moest in de Foto van de Week al tweemaal op rij het onderspit delven. Is driemaal dan scheepsrecht voor de zwartwitten? Dit plaatje is genomen na afloop van de 3-0-zege op Rohda Raalte in het eerste finaleduel van de nacompetitie. Op het veld genieten de spelers na met familie en vrienden. Maar wie zit daar verderop nou? Dat is Kees Zethof, de gevierde trainer van SJC, die alles even op zich in laat werken. (Foto: Mats van Schie)

Foto 2 Wat een vreugde!

Foto 2 van de Week RBB

Juichen in zijn puurste vorm. Wie wordt er nou niet vrolijk van deze foto? Het plezier spat er vanaf bij de mini’s van Rijnsburgse Boys, de allerjongste talenten. Ook tijdens de laatste training van het seizoen werd een doelpunt gevierd alsof net de Champions League binnengehaald was! Dat belooft veel goeds voor de toekomst. (Foto: Johan Zwaan)

Foto 3 Op naar de landstitel?

Foto 3 van de Week Kon. HFC

Toegegeven: niet uit onze regio, maar voor deze keer maken wij een uitzondering. Kon. HFC heeft via social media al meermaals laten weten fan te zijn van VIDB. En stiekem vinden wij Kon. HFC ook een toffe club. Daarbij verdienen de prestaties van het tweede aandacht. Deze foto toont de vreugde na het bereiken van de halve finale van het landskampioenschap voor tweede elftallen, uit bij Be Quick, nog zo’n traditieclub. Kon. HFC ligt inmiddels op koers voor de finale. In Hendrik-Ido-Ambacht – vlak voor ASWH – Noordwijk – werd de heenwedstrijd met 1-2 gewonnen van ASWH 2. (Foto:Paul Heizenberg)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)