We zijn er erg blij mee. De Foto van de Week is terug, met dank aan Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg. Iedere week kunnen we een taart weggeven met daarop de winnende foto. In aflevering 1, zoals we graag zien, veel aandacht voor de jeugd. 

Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Wat een ontlading!

Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. Dat geldt in dit geval zeker. Kijk, de ontlading van dit spelertje van Rijnsburgse Boys Jongens Onder 9-4 na het scoren. Prachtig! (Foto: Jan Jungerius)

Foto 2: In het nieuw gestoken!

Kijk ze staan, de stoere mannen van VVSB JO13-2. Sinds afgelopen weekend mogen ze spelen in het nieuwe tenue van VVSB. En ja, dat mag natuurlijk gezien en getoond worden. (Foto: ingestuurd door Marc Groot)

Foto 3: Alle hens aan dek!

Als trainer ben je soms je leven niet veilig. Grapje natuurlijk, al heeft deze trainer het even moeilijk. De kabouters van FC Rijnvogels proberen na de training met de bal hun coach te raken, om vervolgens bovenop hem te springen. Het leverde dit hele fraaie plaatje op. (Foto: ingestuurd door Kim Feelders)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen