Een selectie met daarin veel jeugdvoetbal. Precies zoals we het graag zien! Want het Voetbal in de Bollenstreek is veel meer dan alleen de eerste elftallen. Omdat het moeilijk kiezen was, hebben we ditmaal vier foto’s in plaats van de gebruikelijke drie. Welke vind jij de mooiste?

Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1 Juichen doe je zo!

Foto 3

Hugo Borst zei het vorige week nog op televisie. Hij mist het klassieke juichen van voor de eeuwwiseling. In de ogen van Borst juichen profvoetballers tegenwoordig erg geforceerd. Wellicht doet de Sparta-fan er goed aan eens een wedstrijdje van de F9 van Foreholte mee te pikken. Thijmen laat zien hoe je een goal hoort te vieren, met aanstekelijk enthousiasme. (Foto: Jeannette Dijkstra)

Foto 2 Ronaldo op Ter Specke!

Foto 4

Ze gingen viral en doken wereldwijd overal op, de imitaties op de kleedkamerfoto van Real Madrid, met daarbij Cristiano Ronaldo helemaal links in een witte onderbroek. De Madrilenen vierden zo hun overwinning op Barcelona. De D1 van FC Lisse trad in de voetsporen van Real. Het elftal speelde zich definitief veilig en acteert ook volgend seizoen in de Derde Divisie. En dus was het foto-tijd! (Foto: trainer Ronny Grimbergen)

Foto 3 Kampioenen!

Foto 2

De maanden april en mei staan traditiegetrouw in het teken van kampioensfoto’s. De meiden van Rijnsburgse Boys MC1 lieten er met een ongeslagen status geen enkel misverstand over bestaan dat zij de beste waren in de Hoofdklasse. En dus mocht het feestje worden gevierd. (Foto: Dirwana)

Foto 4 Heerlijk luieren op én met de bal

Foto 1

Jong geleerd is oud gedaan. Iedereen kent het spreekwoord wel. Maar het is ook belangrijk om goed je rust te pakken en te doseren. Dat hoeft deze jonge voetballer tijdens de Hummeltraining van RKVV Teylingen in ieder geval niet verteld te worden. (Foto: Peer Compeer)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
SJC14.00Olympia Haarlem
Hillegom14.00DEM
Foreholteafg.Velsen
VVH/Velserbroek14.00Van Nispen (zon.)