Het oog van veel voetballiefhebbers was zondag gericht op de Roodemolen waar Teylingen – Foreholte werd gespeeld. Toeval of niet, we hebben deze een selectie van de Foto van de Week met een hoge derby-insteek. Dit keer niet de gebruikelijke drie, maar vier foto’s.

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Sport verbroedert!

Er werd zondagmiddag tijdens Teylingen – Foreholte hartstochtelijk gestreden om de punten, maar buiten de lijnen kunnen de streekgenoten het bijzonder goed vinden. Dat geldt ook voor de talenten van de toekomst, die er al voor de wedstrijd een feestje van maakten. (Foto: ingestuurd door Peer Compeer)

Foto 2: Vamos!

Over derby’s gesproken. Wedstrijden tussen Rijnsburgse Boys en Quick Boys zijn altijd speciaal en beladen, zelfs bij de allerjongsten. Hier een prachtige euforie bij de doelman en verdediger van Rijnsburgse Boys JO9-9. En mag het na een eclatante 5-1-zege op Quick Boys JO9-13? Natuurlijk! En zeker als je daardoor in de titelrace blijft. (Foto: ingestuurd door Sandra Noort)

Foto 3: Met de bal in beeld!

Ja, een mooie actiefoto uit de wedstrijd Teylingen JO15-1 tegen UDO JO15-1. Maar welke Sassenheimse speler zet deze versnelling in? En was de fotograaf van dienst met deze foto nou net te laat of precies op tijd? (Foto: Boukje Hoogstraten en ingestuurd door Sandra van Vliet)

Foto 4: Ophef over vlagsignaal!


Sam Lemmers redde op de valreep een punt voor Foreholte. Er was echter nog een moment veelbesproken. Hier wordt de spits weggestoken, maar steekt de grensrechter van Teylingen zijn vlag omhoog. Lemmers gaat echter onverdroten verder, terwijl op de achtergrond Joost van Dam op niet mis te verstane wijze laat weten wat hij van het vlagsignaal vindt. (Foto: ingestuurd door Jeannette Dijkstra)

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)