Het voetbalweekend ligt weer achter ons en dat betekent uiteraard ook weer een nieuwe selectie voor de Foto van de Week. Het was zeer moeilijk kiezen, maar dit zijn de uitverkoren foto’s. Welke vind je de mooiste?

Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur. Welke foto vind jij de mooiste en wint dus de taart van Echte Bakker Ammerlaan?

Foto 1: Op de drempel van historie!

Foto 2

Iedereen kent het wel, dat moment vlak voor de wedstrijd, waarop de aanvoerder of iemand anders die zich geroepen valt, wat bemoedigende woorden bezigt. Hier de gespannen en gemotiveerde ‘koppies’ van Ter Leede A1, vlak voor de wedstrijd tegen VVSB waarin geschiedenis werd geschreven. De Sassenheimers kroonden zich tot kampioen van de Hoofdklasse en gaan als eerste jeugdelftal van Ter Leede landelijk spelen. Grote klasse natuurlijk. (Foto ingestuurd door Toon Zwetsloot)

Foto 2: Scheve verhoudingen!

Foto 4

De een krijgt wat eerder een groeispurt dan de ander. Het is op het oog nauwelijks te geloven, maar dit waren donderdag drie teamgenoten. E-junioren Jelte en Joost (beide tien jaar) werden gevraagd om in te vallen bij een wedstrijd van Teylingen D2 tegen Kickers ’69. Meteen werd duidelijk dat het hier om een ‘hogere’ leeftijdscategorie ging. De wedstrijd werd met 0-4 gewonnen en dus was er alle reden om na afloop een fotootje te maken. Middelpunt, de 12-jarige Daan van Leeuwen, kon er de humor ook wel van inzien. (Foto: Paul Zwaan, ingestuurd door Sandra van Vliet)

Foto 3: Chillen met een driepunter!

Foto 3

Het overwinningstafereel van ‘oudere’ voetballers is bekend. Die duiken na een zege de kantine in om het te vieren. Maar wat te denken van de minioren van Katwijk? Die chillen na de wedstrijd heerlijk in het speelhuisje. Het moet gezegd: een veel gezondere en goedkopere optie dan wellicht sommige van hun vaders en oudere broers. (Foto: T. Grunstra)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen