Het was weer een schitterend voetbalweekend. Uiteindelijk hebben we een selectie van drie fraaie foto’s gemaakt, die ook nog eens keurig in balans is. Met een foto van de jeugd, eentje van het damesvoetbal en een plaat van de senioren met daarbij een jeugdig tintje zijn alle categorieën vertegenwoordigd in de Foto van de Week. Hoe fraai wil je het hebben?

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: It takes two to tango!

Fotograaf Fred Bakker bewees van meerdere markten thuis te zijn. Hij leverde niet alleen deze mooie foto uit het duel tussen de Kagia MO-17 tegen Forum Sport MO-17 aan, hij verzon er ook nog een passend onderschrift bij. ,,It takes two to tango..” En zo is het maar net. Grote vraag is natuurlijk wie binnen de witte lijnen het soepelst in de heupen was. Afgaande op de uitslag Kagia. De Lisserbroekers wonnen met 1-0. (Foto: ingestuurd en gemaakt door Fred Bakker)

Foto 2: Nieuwe generatie(s) Van der Plas!


De naam Hans van der Plas behoeft in de Bollenstreek en zeker in Katwijk geen introductie. Hij geldt als een clubicoon van Quick Boys die zijn sporen in de hoofdmacht ruimschoots verdiende. Dat het met het nageslacht ook wel goed zit, blijkt uit deze foto. Zijn drie zoons (Bart, Marco en Hans, v.l.n.r.) poseren hier na een wedstrijd van Quick Boys 3 met de jongste generatie Van der Plas – de zoon van Marco. Een fraaie plaat! (Foto: ingestuurd door Hans van der Plas)

Foto 3: Juichen maar!

Het was mooi weer, en er stond een leuke pot tegen Jong FC Twente te wachten. Logisch dat JO 7-5 er zin had. Vooral omdat deze talentjes aan de hand van hun favorieten van VVSB 1 het veld op mochten lopen. Daar hoort natuurlijk een foto bij om deze mooie gebeurtenis te vereeuwigen. (Foto: gemaakt en ingestuurd door Tino Stulen)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)