Het is de periode van de beslissingen, waar de scheidslijn tussen euforie en vreugde splinterdun kan zijn. Logischerwijs krijgen winnaars vaak meer aandacht dan de teleurgestelden. Zo ook in deze nieuwe selectie van de Foto van de Week, met ditmaal een hoog SJC 3-gehalte. Bijna traditiegetrouw is er ook plaats voor de jeugd. 

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail ([email protected]) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Kampioenen onder elkaar!

Dat sport en met name voetbal verbroedert, mag inmiddels duidelijk zijn en werd zondag andermaal onderstreept op de Lageweg. De titelfeestjes van SJC 3 en ADO ’20 1 – dat de hoofdmacht met 1-2 versloeg – gingen hand in hand. Zo werd het een feest der herkenning in Noordwijk. (Foto: ingestuurd door Gea Verkade)

Foto 2: Prima stijl, hoor!


Keurige soepele stijl, tongetje uit de mond en volop geconcentreerd. Deze speelster van Rijnsburgse Boys MO11-1 heeft het ogenschijnlijk allemaal prima onder controle. Dat gold voor het hele team overigens, want het werd een dag om nooit te vergeten. De Rijnsburgse dames wonnen de afsluitende en allesbeslissende uitwedstrijd bij MMO met liefst 0-9 en behielden daardoor de nipte voorsprong op naaste belager Voorschoten ’97. Kortom, een kampioenschap in stijl. (Foto: ingestuurd door Martine Verhave)

Foto 3: Ook een sterk thuisfront!

Iedere voetballer zal het beamen: zonder de steun van het thuisfront ben je nergens. Bij SJC 3 – het zal niemand ontgaan zijn dat die ploeg kampioen is geworden – weten ze zich gesteund door een trouwe achterban. Niet alleen het ‘supporten’ gaat ze (de fans, red.) goed af. Ze kunnen ook op ludieke wijze met woorden spelen. (Foto: ingestuurd door Johanna Wever)POPULAIRE BERICHTEN