Van Nispen heeft zondag het uitduel bij SJZ met 3-1 verloren. Daarmee blijft de ploeg van René Ras op de laatste plaats staan in de Derde Klasse. De Zilkers hebben één punt achterstand op Bernardus, dat wel twee wedstrijden meer heeft gespeeld.

De beide ploegen gingen met 0-0 de rust in. De thuisploeg kwam op een 1-0 voorsprong na een ongelukkige handsbal van Jelle Vleugel. De weer van een blessure teruggekeerde Mike van Haaster maakte daarna de 1-1. In de slotfase ging het alsnog fout voor de ploeg uit De Zilk. Binnen een paar minuten liep SJZ van een 1-1 stand uit naar 3-1.

Fotografe Trudy van den Berg was aanwezig bij het duel en maakte de volgende foto’s:

Patrick Frumau lijkt vrij onbezorgd een bal aan te kunnen nemen, met alleen een teamgenoot in z’n rug