Dirk Kuyt en Edwin van der Sar zijn de grootste ambassadeurs van het voetbal in de Bollenstreek. Vorig seizoen sloegen de foundations van beide Bollenstrekers de handen ineen met VIDB. Goed nieuws: de samenwerking wordt dit seizoen verder uitgebreid.

IJkpunt vorig seizoen was de schitterende benefietwedstrijd op het terrein van Foreholte. Liefst vijftienhonderd supporters waren aanwezig op de Elsgeest en zagen Van der Sar in actie op het terrein waar het voor de voormalig doelman allemaal was begonnen. Uiteindelijk werd er 5,5 duizend euro opgehaald, die verdeeld werd over de beide foundations.

Als regionale mediapartner besteedde VIDB aandacht aan de activiteiten van beide foundations. Doel is om zoveel mogelijk zichtbaarheid aan de evenementen te geven voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor het goede doel.

Dit seizoen wordt de samenwerking nog intensiever. Zo gaan de foundations een column inleveren, met medewerking van Van der Sar en Kuyt. Bovendien gaat VIDB zich op televisiegebied inzetten voor de foundations. Daarover volgt later meer, maar we kunnen alvast verklappen dat de opbrengst van een nieuw item ten goede komt aan de Dirk Kuyt en Edwin van der Foundation.

Foto: Johanna Wever


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)