Een mooie geste van de bekendste speler uit de Bollenstreek. We mogen namelijk een gesigneerd shirt van Dirk Kuijt gaan verloten! Waarvoor dank! Een mooie gelegenheid biedt daarin onze Horesca Horecavo ZaalCup. Word jij namelijk tijdens de zaalcup – op 29 of 30 december – lid van de VIDB Vriendenclub, dan maak je kans op dit fijne collectorsitem! 

Dat kun je doen online doen via onderstaande knop, maar ook ter plekke op de zaalcup zelf! We zijn namelijk met de VIDB Vriendenclub prominent aanwezig. Aldaar kun je direct lid worden! Op 30 december vlak voor de finale (rond de klok van 19.30 uur) gaan we het shirt in de zaal verloten onder die mensen die op 29 en 30 december lid zijn geworden van de VIDB Vriendenclub.

Door lid te worden van de VIDB Vriendenclub steun je ons in het maken van het platform. Dat platform wordt gemaakt door journalisten met een passie voor voetbal en de streek. Samen steken we daar veel tijd in, en tijd kost jammergenoeg geld. Wanneer onze bezoekers een kleine bijdrage leveren voor hetgeen ze afnemen, kan VIDB ook op de langere termijn schrijven over het voetbal in onze prachtige streek. Lid worden kan via onderstaande knop!


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude