Eindelijk weer eens positief nieuws omtrent Niels Buijs. De verdediger van FC Lisse heeft zijn contract verlengd bij de club. Hij tekent bij voor één seizoen in Lisse. 

Buijs kwam dit seizoen nog geen minuut in actie, omdat hij in de voorbereiding van het seizoen geblesseerd raakte in de oefenwedstrijd tegen Jong ADO Den Haag. De rechtervleugelverdediger scheurde van zijn rechterknie de voorste kruisband af.

De oud-jeugdspeler van FC Volendam kwam in de zomer van 2012 naar Ter Specke. De verdediger gaat dus zijn achtste seizoen in. De contractverlenging van Buijs is een meevaller voor FC Lisse, want afgelopen vrijdagmiddag werd ook bekendgemaakt dat rechtsback Bert Koomen aan het einde van het seizoen vertrekt naar Rijnsburgse Boys.

FC Lisse

Blijft: Robbert de Ruiter (trainer), Erik Cummins (2021), Kevin van der Zwet, Arno Lancel (assistent-trainer), Lars Rauws, Jochem Lensen, Niels Buijs.

Nieuw: Hidde Prijs (Rijnsburgse Boys, per direct), Tom Duindam (SJC), Tom Noordhoff (OFC Oostzaan), Jaap Zwetsloot (RKVV Teylingen).

Vertrekt: Wesley Storm (per direct), Bert Koomen (Rijnsburgse Boys)

Foto: Hubert Habers

Lees ook:Basisspeler FC Lisse verkast in de zomer naar Rijnsburgse Boys
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom14.00sv Hoofddorp
ESTO14.00Teylingen
Warmunda14.00Madestein