De officiële indelingen van de landelijke competities hebben geen extreme verrassingen opgeleverd. De KNVB heeft rond middernacht de indeling van de Tweede Divisie, Derde Divisie en Hoofdklasse gepubliceerd. De indelingen van de Tweede en Derde Divisie wijken niet af van de concept-indeling die eind mei al werd gecommuniceerd.

Op dat moment waren de hoofdklasseclubs alleen nog onderverdeeld in zaterdag en zondag. Die weten met deze officiële indelingen nu welke tegenstanders ze hebben. Op de zaterdag is AZSV van de Hoofdklasse A verhuisd naar de Hoofdklasse B. Sportlust ’46 is gepromoveerd en speelt komend seizoen in de Derde Divisie. Scherpenzeel en sv Poortugaal zijn nieuwe tegenstanders voor FC Rijnvogels.

Op de zondag zijn de Rotterdamse clubs Leonidas en VOC verhuisd naar Hoofdklasse B. MSC en Quick ’20 zijn uit het zondagvoetbal verdwenen. Silvolde, RKZCV en Longa ’30 (allen Gelderland) zijn juist naar de Hoofdklasse A gegaan. Hollandia en JOS Watergraafsmeer zijn gepromoveerd en spelen het komende seizoen in de Derde Divisie. Purmersteijn speelde het afgelopen seizoen op aanvraag van de KNVB op de zaterdag. Zij keren nu weer terug naar de zondag. De Zouaven en TAC’90 maken de Hoofdklasse A waarin het Noordwijkse SJC uitkomt compleet.

De indelingen voor de Eerste tot en met de Vierde Klasse maakt de KNVB later in juli bekend.

Klik hier voor de landelijke indelingen.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook:Conceptindelingen standaard- en jeugdvoetbal bekend: VVSB definitief op zaterdag, Hillegom naar West I’


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! POPULAIRE BERICHTEN