Teylingen is er donderdagavond niet in geslaagd te stunten in de Districtsbeker. De ploeg van Rob Jonkman verloor met 4-0 bij ARC, dat vier niveaus hoger acteert.

Teylingen was dit seizoen nog ongeslagen. De Sassenheimers wonnen hun drie bekerwedstrijden en pakten in de competitie tien punten uit vier duels. Vooral de winst in de derby tegen Warmunda van afgelopen weekend zorgde voor veel ontlading.

Tegen ARC zat een stunt van formaat er niet in. De competitiegenoot van SJC en Ter Leede (en huidige nummer elf van de Vierde Divisie A) maakte in de 26e minuut de 1-0 en tien minuten later de 2-0. Uiteindelijk werd het 4-0 voor de Alphenaren. Absoluut geen uitslag om je voor te schamen, maar wellicht hadden ze bij Teylingen gehoopt wat meer weerstand te kunnen bieden

Na dorpsgenoot Ter Leede is Teylingen de tweede regioclub die sneuvelt in de eerste knock-out-ronde van de Districtsbeker. SJC en SV Hillegom hopen zaterdag voor eigen publiek nog wel tot de laatste 64 door te dringen. Valken ’68 kreeg een bye voor deze tussenronde en is dus al verzekerd van een plek in de volgende ronde.


Districtsbeker week 42

Zaterdag
SJC – Olympia (14:30)
SV Hillegom – Stormvogels (14:30)

Foto: Peer Compeer

Lees ook: Ter Leede verliest bij tweedeklasser en is direct klaar in Districtsbeker
Check ook: Derby prooi voor Teylingen door zege bij Warmunda

POPULAIRE BERICHTEN