Contractnieuws vanaf Sportpark De Krom. Katwijk laat weten dat Mike van den Ban en Jordy Hilterman hun aflopende verbintenissen met één seizoen hebben verlengd. 

Van den Ban kwam drie seizoenen geleden over van Koninklijke HFC en speelde zich direct in de basis. De middenvelder was een vaste waarde bij de Katwijkers totdat hij vorig seizoen in de KNVB-bekerwedstrijd tegen VVSB een zware knieblessure opliep. In de derby tegen Rijnsburgse Boys (1-2) van dit seizoen maakte de Haarlemmer zijn rentree.

Ook Hilterman heeft besloten om zijn aflopende contract met een seizoen te verlengen. De lange aanvaller kwam afgelopen zomer over van de beloftes van FC Volendam en dwong direct een basisplaats af. Echter liep de aanvaller in de thuiswedstrijd tegen IJsselmeervogels (0-0) een blessure op. Daardoor kon de nieuwe trainer van de oranjehemden, Jan Zoutman, nog geen beroep op hem doen.

VV Katwijk

Blijft: Robbert Susan, Kay Blokland, Bart Sinteur, Steven Sanchez Angulo (allen tot medio 2021), Marciano Mengerink, Ricardo Kieboom, Mark de Vries, Jan-Willem Tesselaar, Guus van Weerdenburg, Raoul Esseboom, Omar Hamdi, Joey Jongman, Mike van den Ban, Jordy Hilterman.

Nieuw: Jan Zoutman (hoofdtrainer, per direct), Edin Bibuljica (Katwijk 2)

Vertrekt: Jack van den Berg (hoofdtrainer, per direct), Thomas Duivenvoorden (assistent-trainer, SV Den Hoorn).

Foto: Peter Theunissen

Lees ook:Niet meer in de ban van blessure: ,,Vrij in het hoofd”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 20.00Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB20.00RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)