De Toto-voorspelling voor spelers. Een leuke rubriek op onze site, een serieus spel voor de voetballers. Waar de ene een hele analyse had op zijn wedstrijden, was het voor de ander vooral de bedoeling om boven zijn teammaat te eindigen. Maar geen enkele speler wist de honderd procent score te behalen. Dat lukte voetballers als Matthijs Guyt (SJC) en Tom ten Have (FC Lisse Zondag) bijvoorbeeld wel tijdens reguliere toto’s, maar nooit slaagde een speler daarin wanneer hij door ons voor de Toto-voorspelling gevraagd werd.

Toch staken er twee spelers bovenuit: Stefan Stam van VV Katwijk en Henry Opoku van Quick Boys. De verdedigers in Katwijkse dienst scoorden 83 procent. Anders gezegd, de mannen hadden vijf van de zes wedstrijden goed. Afgelopen zaterdag mochten ze daarom een play-off spelen. Welke speler mocht zich kronen tot de Nostradamus van de Bollenstreek, welke speler ging er met de absolute toto vandoor?

Ongelooflijk maar waar
Het antwoord is: geen van beiden! Ongelooflijk, maar waar: de aartsrivalen op het veld bleken weer aan elkaar gewaagd. Resultaat: een gelijkspel. Beiden voorspelden twee van de vier duels goed. En om Stefan Stam en Henry Opoku nu samen uit eten te sturen, dat leek ons iets te veel van het goede.

Daarom dit weekend de aller-, aller-, allerlaatste spelerstoto van dit seizoen. Opoku en Stam zullen het weer tegen elkaar gaan opnemen. Om een gelijkspel te voorkomen, zullen de heren ook de einduitslag moeten voorspellen. Nog één keertje dan…

Foto: Hans van Duijn


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO