De Toto-voorspelling voor spelers. Een leuke rubriek op onze site, een serieus spel voor de voetballers. Waar de ene een hele analyse had op zijn wedstrijden, was het voor de ander vooral de bedoeling om boven zijn teammaat te eindigen. Maar geen enkele speler wist de honderd procent score te behalen. Dat lukte voetballers als Matthijs Guyt (SJC) en Tom ten Have (FC Lisse Zondag) bijvoorbeeld wel tijdens reguliere toto’s, maar nooit slaagde een speler daarin wanneer hij door ons voor de Toto-voorspelling gevraagd werd.

Toch staken er twee spelers bovenuit: Stefan Stam van VV Katwijk en Henry Opoku van Quick Boys. De verdedigers in Katwijkse dienst scoorden 83 procent. Anders gezegd, de mannen hadden vijf van de zes wedstrijden goed. Afgelopen zaterdag mochten ze daarom een play-off spelen. Welke speler mocht zich kronen tot de Nostradamus van de Bollenstreek, welke speler ging er met de absolute toto vandoor?

Ongelooflijk maar waar
Het antwoord is: geen van beiden! Ongelooflijk, maar waar: de aartsrivalen op het veld bleken weer aan elkaar gewaagd. Resultaat: een gelijkspel. Beiden voorspelden twee van de vier duels goed. En om Stefan Stam en Henry Opoku nu samen uit eten te sturen, dat leek ons iets te veel van het goede.

Daarom dit weekend de aller-, aller-, allerlaatste spelerstoto van dit seizoen. Opoku en Stam zullen het weer tegen elkaar gaan opnemen. Om een gelijkspel te voorkomen, zullen de heren ook de einduitslag moeten voorspellen. Nog één keertje dan…

Foto: Hans van Duijn


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 19 nov.
Oefenwedstrijd
VUC0-1Quick Boys
Do. 21 nov.
Districtsbeker
Van Nispen (zon.) 20.00SEP
Za. 16 nov.
ODIN '5914.30FC Lisse
Barendrecht14.30VVSB
Ter Leede14.30DVS '33
DUNO14.30FC Rijnvogels
Valken '6814.30Te Werve
Van Nispen (zat.)15.00Kagia
Blauw Zwart15.00VVSB (zat.)
Warmunda15.00Meerburg
Rijnsburgse Boys15.30Katwijk
Jong Sparta15.30Noordwijk
Quick Boys15.30AFC
Zo. 24 nov.
SJC14.00Hoogeveen
Foreholte14.00Hillegom
RKDEO14.00Teylingen
Sporting Leiden14.00Van Nispen (zon.)